培訓

網校

教材

題庫

您現在的位置:廣州成考網>備考資料>高升專試題>2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案4

2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案4

時間:2020年01月02日 廣州成考網,專注成人高考

導讀:成人高考英語是相對于高起??忌容^重要的得分科目。為方便考生,廣州成考網的小編整理了成人高考英語復習模擬試題,以下是“2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案4”,希望對大家有用!

1. Today is Jenny’s wedding day. She _______ to Thomas.

A. just has got married

B. has just married

C. was just married

D. has just got married

2. Every officer and every soldier _______ obey the rules.

A. had to

B. have to

C. has to

D. must have to

3. Rarely _______ so difficult a problem.

A. she could have faced with

B. could have she faced with

C. she could have been faced with

D. could she have been faced with

4. ______ a dog on the road, the car stopped.

A. Having seen

B. On seeing

C. The driver seeing

D. Seeing

5. I asked my teacher _______.

A. what courses should I take

B. should I take what courses

C. I should take what courses

D. what courses I should take

6. Comrade Li promised to help us and he said he would come ______.

A. right away

B. all at once

C. all of a sudden

D. all right

7. There aren’t many pandas ________ in the world today.

A. alive

B. living

C. lively

D. lived

8. Such electron tubes ________ in a radio set are also found in a TV set.

A. that we use

B. as we use

C. as we use them

D. that we use them

9. It _______ to me that he was jealous.

A. happened

B. took

C. occurred

D. felt

10. One of the requirements for a fire is that the material ______ to its burning temperature.

A. were heated

B. must be heated

C. is heated

D. be heated

11. Please ______ me at the station on time.

A. meeting

B. to meet

C. meet

D. met

12. _______ “hello”, he reached out his hand.

A. Said

B. Saying

C. To say

D. Say

13. People are more _______ to spend money on goods with an attractive look than those without.

A. attracted

B. tempted

C. persuaded

D. tended

14. It was ______ he saw the doctor coming out of the emergeney room with an expression as grave as a judge _______ he realized the seriousness of his wife’s illness.

A. not until…that

B. after…when

C. until…then

D. before…that

15. Please telephone me half an hour _______.

A. in charge

B. in advance

C. in time

D. in front

16. Both Mary and Ellen, as well as Jan, _______ studying Chinese History.

A. are

B. is

C. are being

D. is being

17. I’d like to _______ him to you for the job. He is a very clever and industrious boy.

A. refer

B. suggest

C. recommend

D. propose

18. It ______ that 200 people died and over 5,000 lost their shelters after the flood.

A. reported

B. reports

C. has been reported

D. has reported

19. He was asked to speak louder ______ all the other students in the classroom could hear him.

A. as

B. so as to

C. so that

D. so as

20. His report on the space exploration was really ________.

A. exciting

B. excited

C. excitement

D. excitedly

2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案4參考答案

1.D 2.C 3.D 4.C 5.D 6.A 7.A 8.B 9.C 10.D

11.C 12.B 13.B 14.A15.B 16.A 17.C 18.C 19.C 20.A

添加微信,快速了解成人高考

上一篇:2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案3

下一篇:2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案5

我來說兩句

已有0條評論

加微信,及時獲取成考資訊

成考網微信二維碼
中山大學成人高考培訓班2

資訊排行

  • 熱點
  • 推薦
  • 最新
  1. 1

    2018年成考報考時間以及注意事項

  2. 2

    成考專升本考上后還要讀幾年?

  3. 3

    2018年取消專升本

  4. 4

    2017年廣州暨南大學有自主招生嗎?

  5. 5

    2016年全國成人高校招生統一考試時間表

  6. 6

    2019年應該這樣了解成人高考

  7. 7

    成人本科的方式,成人本科要讀幾年畢業?

  8. 8

    廣東省2016年各類成人高校招生錄取最低控制分數線

  9. 9

    2018年專升本改革

  10. 10

    廣東省2015年各類成人高校招生錄取最低控制分數線

2020年成人高考教材資料

快速鏈接

關于我們|收藏本站|歷史版本|投訴建議|聯系我們|幫助中心|手機版| 分享到:

Copyright ? 2006-2020 廣州成考網 廣州成考網絡科技有限公司 版權所有

未經gzck.com.cn 授權不得轉載本站內所有資料 粵ICP備09002093號-3

廣州市海珠區昌崗東路271號(廣州市紡織服裝研究所)六樓全層 電話:13512711330

網上報警 安全聯盟官網驗證

粵公網安備 44010502000635號

電話咨詢

13512711330

教材購買

鐘老師

13602489835

兄弟赚钱寓意图