培訓

網校

教材

題庫

您現在的位置:廣州成考網>備考資料>高升專試題>2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案6

2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案6

時間:2020年01月02日 廣州成考網,專注成人高考

導讀:成人高考英語是相對于高起??忌容^重要的得分科目。為方便考生,廣州成考網的小編整理了成人高考英語復習模擬試題,以下是“2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案6”,希望對大家有用!

1. “Whose idea is it?” “ It’s ________.”

A. the idea of her

B. the idea of him

C. an idea of them

D. an idea of theirs

2. The children got to the zoo after walk.

A. half hour’s

B. half a hour’s

C. half an hour’s

D. half hour

3. The light was on all day long. I didn’t know who .

A. has turned it on

B. has turned on it

C. had turned it on

D. had turned on it

4. “Does she speak English or Russian?” “She doesn’t speak .”

A. neither

B. none

C. either

D. all

5. “How has your friend stayed in your home?” “Two weeks.”

A. many time

B. long

C. long time

D. much long

6. Think it over, you will find a way.

A. or

B. and

C. before

D. yet

7. “Where is your daughter?” “He school.”

A. was in

B. will be at

C. has been to

D. has gone to

8. “How is your son today?” “He is .”

A. very good

B. very well

C. a teacher

D. kind

9. John dashed back into the room and saw .

A. what is wrong

B. what was wrong

C. what wrong was

D. if was wrong

10. Is this house large enough for us ?

A. living

B. living in

C. to live

D. to live in

11. This computer is than that one.

A. much expensive

B. much more expensive

C. most expensive

D. the most expensive

12. On the first day at work I introduced to the class.

A. me

B. my

C. myself

D. I

13. There is milk in the bottle.

A. no any

B. not a

C. no

D. not many

14. Stop talking. I have words to say.

A. little

B. a little

C. few

D. a few

15. Do you know who the picture? It’s upside-down.

A. hung

B. hang

C. hanged

D. hanging

16. “Which girl is your daughter, Mr. White? ”

“Oh, look, that little one in red.”

A. a

B. an

C. /

D. the

17. The thing to remember is to close the windows before you leave.

A. only

B. most important

C. very

D. biggest

18. WTO is the short form for World Trade ___________.

A. Organization

B. Occupation

C. Owner

D. Office

19. He is a man who is fond of ________ activities.

A. outdoor

B. outside

C. out

D. out of

20. We should walk on the _________ not on the road.

A. pavement

B. street

C. way

D. corner

21. They have many ________ including three black cats.

A. pandas

B. pears

C. pets

D. peaches

22. You’re late. The manager has already came.

A. terrible

B. nearly

C. terribly

D. near

23. He living in the country to the city.

A. likes

B. prefers

C. enjoys

D. loves

24. There is in today’s newspaper.

A. new anything

B. new something

C. anything new

D. something new

25. Help to the apples, children.

A. you

B. yours

C. yourselves

D. yourself

26. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

A. Toms … my … he

B. Tom's … mine … his

C. Tom's … mine … him

D. Tom's … my … his

27. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

“It’s hard to say.___________ people, I think.”

A. Million of

B. Millions of

C. Two millions of

D. Two million of

28. 13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

A. showed

B. made out

C. had

D. turned out

29. We had many pens, but ink.

A. few

B. a few

C. not many

D. not much

30. The water vapour when the temperature is above 100℃.

A. becomes into

B. makes into

C. takes into

D. turns into

31. China is a country a very long history, a rich culture and many beautiful places.

A. has

B. for

C. in

D. with

32. Have you ever why some people are left-handed.

A. wondered

B. thought

C. believed

D. expected

33. I’ll go up the ladder, and you can the tools up to me.

A. give

B. put

C. hand

D. point

34.________ away this dirty shirt and bring me a clean one.

A. Pick

B. Bring

C. Carry

D. Take

35. We should plant more trees because they CO2 and let out O2.

A. take in

B. take off

C. take out

D. take away

2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案6參考答案

1.D

2.C

3.C

4.C

5.B

6.B

7.D

8.B

9.B

10.D

11.B

12.C

13.C

14.D

15.A

16.C

17.B

18.A

19.A

20.A

21.C

22.C

23.B

24.D

25.C

26.B

27.B

28.D

29.D

30.D

31.D

32.A

33.C

34.D

35.A

添加微信,快速了解成人高考

上一篇:2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案5

下一篇:2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案7

我來說兩句

已有0條評論

加微信,及時獲取成考資訊

成考網微信二維碼
中山大學成人高考培訓班2

資訊排行

  • 熱點
  • 推薦
  • 最新
  1. 1

    2018年成考報考時間以及注意事項

  2. 2

    成考專升本考上后還要讀幾年?

  3. 3

    2018年取消專升本

  4. 4

    2017年廣州暨南大學有自主招生嗎?

  5. 5

    2016年全國成人高校招生統一考試時間表

  6. 6

    2019年應該這樣了解成人高考

  7. 7

    成人本科的方式,成人本科要讀幾年畢業?

  8. 8

    廣東省2016年各類成人高校招生錄取最低控制分數線

  9. 9

    2018年專升本改革

  10. 10

    廣東省2015年各類成人高校招生錄取最低控制分數線

2020年成人高考教材資料

快速鏈接

關于我們|收藏本站|歷史版本|投訴建議|聯系我們|幫助中心|手機版| 分享到:

Copyright ? 2006-2020 廣州成考網 廣州成考網絡科技有限公司 版權所有

未經gzck.com.cn 授權不得轉載本站內所有資料 粵ICP備09002093號-3

廣州市海珠區昌崗東路271號(廣州市紡織服裝研究所)六樓全層 電話:13512711330

網上報警 安全聯盟官網驗證

粵公網安備 44010502000635號

電話咨詢

13512711330

教材購買

鐘老師

13602489835

兄弟赚钱寓意图